TREK Fuel EX 9.8 XT 2021 – Musette

TREK Fuel EX 9.8 XT 2021

67 999 kr - 74 599 kr

Fuel EX 9.8 kombinerar en lätt ram helt i kolfiber med komponenter som är utvalda utifrån det fördelaktigaste förhållandet mellan prestanda och pris. Förstklassig FOX-dämpning uppgraderade dämpare fram och bak, kolfiberhjul med ett Rapid Drive-baknav samt en extremt smidig Shimano XT-drivlina med stort växelomfång, ger den här modellen extra fördelar som du lägger märke till redan vid första pedaltaget.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en enda cykel som klarar alla typer av stigar med den låga vikten och de vibrationsdämpande egenskaperna hos en kolfiberram. Du är villig att betala för komponenter som ger dig en bättre stigkänsla, men du skippar gärna allt onödigt lullull.

Inbyggd teknik

En lätt och styv ram helt i kolfiber med invändigt förvaringsutrymme, FOX Performance 36-gaffel med en GRIP-dämpare med fler justeringsmöjligheter samt RE:aktiv-dämpare med Thru Shaft. En Shimano XT 1×12-drivlina för suveränt smidig växling som skonar tummen, plus en extra låg 51-kuggars klättringsväxel samt helt nya kolfiberhjul från Bontrager med ett 108-tandat Rapid Drive-nav som svarar snabbt.

Slutord

Fuel EX 9.8 är en utmärkt investering om man vill ha en enda cykel som klarar det mesta. Du får en lätt kolfiberram, men det är komponenterna som gör den här modellen till något extra, som GRIP-dämparen med extra justeringsmöjligheter, att man svävar fram på moln med Thru Shaft och den blixtsnabba accelerationen hos kolfiberhjul med ett Rapid Drive-nav.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!