TREK Fuel EX 9.9 X01 AXS 2020 – Musette

TREK Fuel EX 9.9 X01 AXS 2020

93 399 kr - 99 999 kr

Fuel EX 9.9 är lätt, snabb och fullproppad med de bästa komponenterna. Den har kolfiberram, kolfiberhjul, FOX Factory Float-dämpning och en helt trådlös SRAM X01 Eagle AXS elektronisk drivlina och RockShox Reverb AXS styrjusterbar sadelstolpe. Det här är en heldämpad mountainbike i kolfiber som regerar på alla stigar. Den är snabb på singletrack, lätt i klättringar och stabil genom den vildaste terräng som står att finna.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du är mountainbike-cyklist i varje cell och vill ha en enda kolfibercykel med bästa prestanda för allt ifrån maratonlopp till studsiga utförslöpor och tekniska stigar. Du vill ha den bästa ram, dämpning och komponentspec som går att få, inklusive fördelen med helt trådlösa elektroniska komponenter.

Inbyggd teknik

Lätt och styv ram helt i OCLV Mountain Carbon, FOX Factory 36 Float-gaffel med 140 mm slaglängd och GRIP2-dämpare, FOX Factory Float-bakdämpare med 130 mm slaglängd och Treks exklusiva RE:aktiv med Thru Shaft samt en helt trådlös SRAM X01 Eagle AXS 1×12-drivlina och styrjusterbar RockShox Reverb AXS-sadelstolpe. Lägg sedan till kraftfulla Shimano XT-skivbromsar med 4 kolvar, Bontrager Line 30 TLR-hjul i kolfiber med 54-tandat Rapid Drive-baknav för snabbt ingrepp och ett Bontrager Line Pro OCLV Carbon-styre. Ett invändigt förvaringsutrymme med trygg förvaring av dina cykelgrejer, som inte påverkar cykelns slimmade profil.

Slutord

Om du bara ska ha en mountainbike så är det den här du ska ha. I Fuel EX 9.9 kombineras vår bästa OCLV Mountain Carbon-ram med de bästa komponenterna på marknaden, inklusive trådlös elektronisk drivlina och styrjusterbar sadelstolpe. Den är lika hemma på snabba stigar som på knixiga banor och kan lägga kilometer efter kilometer under sig på nästa etapptävling.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!