TREK Fuel EX 9.9 X01 AXS 2021 – Musette

TREK Fuel EX 9.9 X01 AXS 2020

108 999 kr

Fuel EX 9.9 är kompromisslös. Förstklassig dämpning, kolfiber över hela linjen och SRAMs senaste trådlösa X01 Eagle AXS-drivlina gör den här fartfyllda cykeln redo att regera i stor stil på varje stig. Den är snabb, den är lätt och den har allt du behöver för att dominera på din nästa runda ute på stigarna.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en cykel som är lika mångsidig som du, och kräver mycket – både av dig själv och av din utrustning. Du vill ha den lägsta vikten, de flesta justeringsmöjligheterna och den största precisionen, så att cykeln är det sista du behöver bekymra dig om på ditt nästa äventyr.

Inbyggd teknik

En lätt och styv ram i OCLV Mountain Carbon med invändigt förvaringsutrymme, FOX Factory-dämpning med Kashima Coat samt en effektiv men mjuk RE:aktiv-dämpare med Thru Shaft. En helt trådlös, elektronisk SRAM X01 Eagle AXS 1×12-drivlina och en RockShox Reverb AXS sänkbar sadelstolpe. Lägg sedan till Bontrager Line 30 TLR-hjul i kolfiber med 108-tandat Rapid Drive-baknav för snabbt ingrepp och ett Bontrager Line Pro OCLV Carbon-styre.

Slutord

Om du bara ska ha en mountainbike så är det den här du ska ha. Fuel EX 9.9 har de lättaste, mest avancerade komponenterna med flest justeringsmöjligheter och högst precision. Den är lika hemma på snabba och lättcyklade singletracks som på brutala, benknäckande klättringar och knöliga, armpumpande utförsbackar.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!