TREK Remedy 9.7 27,5 2020 – Musette

TREK Remedy 9.7 27,5 2020

41 999 kr

Remedy 9.7 är en ram i vår allroundserie, helt i OCLV Mountain Carbon och med den åkkvalitet man förväntar sig. RockShox premiumgaffel med 160 mm slaglängd, 150 mm bakdämpning, styrjusterbar sadelstolpe och en 12-växlad SRAM-drivlina gör Remedy 9.7 till en förstklassig mountainbike, helt i kolfiber, byggd för tuffa förhållanden, men utan prischocken som möjligen kan upplevas med en stigcykel i kolfiber.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha kolfiberprestanda i ett rivigt stigpaket. Du gillar 27,5″-hjul och deras kvickhet och den långa slaglängden med sin bekvämlighet. Du vill ha robusta komponenter och en stark, lätt ram i OCLV Mountain Carbon för att klara allt du kan råka ut för på en stig.

Inbyggd teknik

Lättviktsram helt i OCLV Mountain Carbon, RockShox Lyrik Select Plus-gaffel med 160 mm slaglängd, bekväm DebonAir-luftfjädring och Charger 2 RC-dämpare som ger större inställningsmöjligheter och kontroll samt en oerhört reaktionssnabb RE:aktiv-bakdämpare med 150 mm slaglängd. Dessutom en kombinerad SRAM NX och GX 12-växlad drivlina, hydrauliska SRAM Guide R-skivbromsar med fyra kolvar för extra bromskraft, styrjusterbar Bontrager Line-sadelstolpe och Bontrager Line Comp 30-hjul med 54-tandat Rapid Drive-nav som ger snabbt ingrepp.

Slutord

En styv ram helt i kolfiber som är byggd för knixiga och besvärliga stigar. Den har en fantastisk dämpning och en enhetlig, tillförlitlig komponentgrupp. Den är klar för terrängen direkt från butiken, men den är också en perfekt plattform om du senare skulle vilja uppgradera din stigcykel.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!