TREK Remedy 9.8 27,5 2020 – Musette

TREK Remedy 9.8 27,5 2020

57 999 kr

Remedy 9.8 är en mountainbike i den högre klassen. Den har lång slaglängd och är som skapad för den vildaste cyklist på de mest tekniska stigar. Den har den mångfunktionalitet och kapacitet som krävs för allt ifrån episk singletrack till avancerade hopp. En styv ram i OCLV Mountain Carbon, kolfiberhjul, Fox Performance-dämpare med Treks exklusiva RE:aktiv med Thru Shaft och en 1×12 GX Eagle-drivlina från SRAM är perfekt för dina vildaste mountainbike-äventyr.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du är en allround mountainbike-cyklist och lever för nöjet som endast en stigcykel med lång slaglängd kan erbjuda. Du älskar att plöja nedför och vill kunna ge allt i nya linjer. Du är ”cykla eller dö”-typen och du vill ha en cykel som det är du som styr, och inte en som styr över dig.

Inbyggd teknik

Lättviktsram helt i OCLV Mountain Carbon, FOX Performance 36 Float-gaffel med 160 mm slaglängd, FOX Performance Float-bakdämpare med 150 mm slaglängd och Treks exklusiva RE:aktiv med Thru Shaft. Dessutom en SRAM GX Eagle 1×12-drivlina, Line 30-hjul i kolfiber med ett 54-tandat Rapid Drive-baknav som ger snabbt ingrepp, styrjusterbar Bontrager Line Elite-sadelstolpe och hydrauliska SRAM G2 RSC-skivbromsar.

Slutord

Remedy 9.8 är en kolfibercykel med lång slaglängd, utmärkt dämpning och enhetlig komponentgrupp, lätt nog för att vara snabb i klättringen. Den är en perfekt allroundcykel för stigcyklister som vill ha en genomarbetad, kompromisslös skapelse och en snabb, kapabel allround-mountainbike.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!