TREK Remedy 9.9 27,5 2020 – Musette

TREK Remedy 9.9 27,5 2020

76 999 kr

Remedy 9.9 är seriens allra bästa stigcykel. Remedy 9.9 har en OCLV Mountain Carbon-ram, FOX Factory-gaffel, exklusiv RE:aktiv med Thru Shaft-dämpare, kolfiberhjul från Bontrager och SRAM X01-drivlina. En prisvärd terrängkrossare med höga prestanda, snabb och förbluffande kapabel på tuffa och tekniska stigar.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill att pengarna som du spenderar på en förstklassig stigcykel ska satsas på de komponenter som har störst betydelse för din cykling. För Remedy 9.9 är det kolfiberram, kolfiberhjul och en förstklassig dämpning som gäller. Den är försedd med den högkvalitativa komponentgruppen SRAM X01 som håller priset i schack, så att budgeten håller för lite roligt efter cyklingen också.

Inbyggd teknik

Lättviktsram helt i OCLV Mountain Carbon, FOX Factory 36 Float-gaffel med 160 mm slaglängd och FOX Factory Float-bakdämpare med 150 mm slaglängd och Treks exklusiva RE:aktiv med Thru Shaft. Dessutom en SRAM X01 Eagle 1×12-drivlina, hydrauliska Shimano XT-skivbromsar med 4 kolvar, Bontrager Line-hjul i kolfiber med ett 54-tandat Rapid Drive-baknav som ger snabbt ingrepp och en styrjusterbar Bontrager Line-sadelstolpe.

Slutord

Remedy 9.9 är vår toppmodell. Om du vill ha en förstklassig stigcykel i kolfiber med den allra bästa ramen och den allra bästa dämpningstekniken, då har du hittat rätt. Remedy 9.9 är en kapabel, greppsäker stigcykel med lång slaglängd för riktigt stora mountainbike-äventyr.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!