TREK Remedy 8 27,5 2021 – Musette

TREK Remedy 8 27,5 2021

38 999 kr

Rail 8 är en fullträff mellan renodlade MTB-prestanda och ett förmånligt pris. En lätt aluminiumram, SRAM GX-Eagle komponenter och ett förstklassigt RockShox-dämparpaket gör den till det idealiska valet för helvilda användare som vill ha en löjligt underhållande cykel som de kan slänga runt med på sinnessjukt roliga stigar.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du gillar att bli lite vild på tuffa stigar. Det är sällan du har markkontakt med båda hjulen och du vill ha en aluminiumcykel som är hårdför nog att klara allt som du kan tänkas hitta på. Du tvekar inte att välja den svåra stigen. Och det ska inte din cykel heller.

Inbyggd teknik

En lätt och robust aluminiumram, en uppgraderad RockShox Lyrik Select+-gaffel med 160 mm slaglängd och bekväm DebonAir-fjädring och Charger 2.1 RC-dämpare som ger större inställningsmöjligheter och kontroll samt en Super Deluxe Select+-bakdämpare med 150 mm slaglängd. Plus en SRAM GX Eagle 12-delad drivlina med benvänliga låga klättringsväxlar samt Bontrager Line Comp 30-hjul.

Slutord

Det här är vår allra bästa aluminium-Remedy. Den biffiga aluminiumramen, 27,5-tumshjul och förstklassig dämpning gör den till en perfekt cykel för att stå emot riktigt brutal hantering på stigarna. Om du mäter nöjet i kronor hittar du inget bättre än Remedy 8.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!