TREK Remedy 9.8 27,5 2021 – Musette

TREK Remedy 9.8 27,5 2021

65 999 kr

Remedy 9.8 är en stigcykel med lång slaglängd, konstruerad för att verkligen ge järnet med en helt ny gaffel på 38 mm från FOX och terränganpassad DPX2-dämpare. SRAMs senaste GX Eagle-drivlina i kombination med kolfiber där det gör skillnad, som hjulen och ramen, gör att den här modellen flyger upp och ner för berget, kvickt som en fågel.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du är en allround mountainbike-cyklist och lever för nöjet som endast en stigcykel med lång slaglängd kan erbjuda. Du älskar att plöja nedför och vill kunna ge allt i nya linjer, och du vill ha den bästa cykeln med 27,5-tumshjul som finns att köpa.

Inbyggd teknik

En ram lätt helt i OCLV Mountain Carbon, en FOX Performance 38 Float-gaffel med en GRIP-dämpare och en slaglängd på 160 mm samt 150 mm slaglängd bak med en FOX DPX2-dämpare med massor av möjligheter för justering och fininställning. Plus en SRAM GX Eagle 1×12-drivlina med benvänliga lägre klättringsväxlar, Bontrager Line Carbon 30-hjul med ett 54T Rapid Drive-nav för snabbt ingrepp, kolfiberstyre och en Bontrager Line Elite Dropper-sadelstolpe.

Slutord

Remedy 9.8 är en kolfibercykel med lång slaglängd, otrolig dämpning och enhetlig komponentgrupp, som är lätt nog för att vara snabb i klättringen. Den är en perfekt stigcykel av allroundtyp för cyklister som älskar att äta doseringar och dricka öl.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!