TREK Roscoe 8 2021 – Musette

TREK Roscoe 8 2021

18 999 kr

Roscoe 8 är en hardtail-mountainbike för alla som är ute efter att ha roligt i terrängen. 27,5+ midfatdäck, en 1×12-drivlina med stort växelområde och en gaffel med 120 mm slaglängd gör den till en stjärna på alla stigar, på allt ifrån hårdpackat till löst underlag. Den är en avspänd stigcykel som klätt upp sig i en högkvalitativ spec, redo att rocka loss.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha kul. Du letar efter en lekfull stigcykel med högkvalitativa komponenter och däck i plusstorlek så att det enda du behöver oroa dig för i terrängen är träningsvärken i ansiktet efter alla breda leenden.

Inbyggd teknik

En stark aluminiumram, förtroendeingivande 27,5+-hjul med breda, greppsäkra däck och en uppgraderad RockShox 35 Gold-gaffel med 120 mm slaglängd och Lockout. Dessutom en SRAM NX Eagle 1×12-drivlina med ett ordentligt växelområde för klättringar, kraftfulla hydrauliska skivbromsar och en styrjusterbar sadelstolpe för att komma ned i utförslöpor, kurvor och hopp.

Slutord

Högkvalitativa komponenter för högkvalitativa dagar på stigarna. Det handlar om att ha roligt, men det handlar också om prestationer. Med en uppgraderad gaffel, ett stort växelområde, hydrauliska skivbromsar och 27,5+-hjul tar den stigcykling nästan löjligt allvarligt.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!