TREK Slash 8 29 2021 – Musette

TREK Slash 8 29 2021

41 999 kr

Slash 8 är en enduro-MTB som rullar snabbt på 29″-hjul och flyter fram på mjuk RockShox-dämpning. SRAMs senaste GX Eagle hanterar växlingen. En aluminiumram med ny teknik och tåliga aluminiumhjul träffar mitt i prick för allround-cyklister.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du behöver en stor cykel med stora hjul för att rulla över stora saker och göra stora hopp. Du kanske kommer att delta i några endurolopp, men mest av allt vill du kunna ta dig nedför utmanande nedförslut fortare än någon annan i kompiskretsen.

Inbyggd teknik

En aluminiumram som är byggd för tuff cykling, med gängat vevlager, dubbla diagonalrörsskydd, Knock Block 2.0, en RockShox Super Deluxe-dämpare med 160 mm slaglängd för långa nedförsbackar och en RockShox Lyrik Select+-gaffel med 170 mm slaglängd. Dessutom en SRAM GX Eagle-drivlina med en extra lågväxlad kuggkrans med 52T och kompletta Tubeless Line Comp 30-hjul.

Slutord

Slash 8 ger dig konkurrenskraftiga enduroprestanda till ett konkurrenskraftigt pris genom smarta komponentval. Med aluminiumram, kraftig dämpning och en Eagle 1×12-drivlina presterar du lika bra på tävlingsbanan som på krävande skogsrundor.

mer info

 

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!