TREK Slash 9.7 29 2020 – Musette

TREK Slash 9.7 29 2020

46 999 kr

Slash 9.7 kombinerar snabbrullande 29″-hjul med lång slaglängd till en farthungrig cykel som är lika perfekt för grymma stigar som endurolopp. En ram helt i kolfiber, en smart spec med slitstarka komponenter och Treks banbrytande dämpning betyder att du även får imponerande prestanda för pengarna.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du tycker om att trixa dig fram på tekniska stigar i högsta tänkbara hastighet. Du vill ha en enda cykel med galen klättrings- och utförskapacitet för de knöligaste stigar och endurolopp. Du prioriterar framför allt ram och dämpningsprestanda och du vill ha en robust drivlina. Och till ett bra pris.

Inbyggd teknik

Ram helt i OCLV Mountain Carbon, Fox Rhythm 36 Float EVOL-gaffel med 160 mm slaglängd, FOX Performance Float EVOL-bakdämpare med 150 mm slaglängd och Treks oerhört reaktionssnabba RE:aktiv med Thru Shaft. Dessutom en kombinerad SRAM NX och GX Eagle 1×12-drivlina, styrjusterbar Bontrager Line-sadelstolpe och Bontrager Line Comp 30-hjul med 54-tandat Rapid Drive-baknav som ger snabbt ingrepp.

Slutord

Med Slash 9.7 får du massor med hastighet och kapacitet utan att gräva djupt i plånboken. Du får en ram helt i kolfiber, en enhetlig komponentgrupp och en beprövad lång slaglängd, dvs. prestanda där det märks som mest.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!