TREK Slash 9.8 29 2021 – Musette

TREK Slash 9.8 29 2021

71 999 kr - 78 599 kr

Slash 9.8 är en enduro-mountainbike i kolfiber som klarar kraftiga stötar, doserade kurvor och kan kasta sig nedför bergssidorna snabbare än du någonsin kunnat föreställa dig. Enastående styv och robust kolfiberram, kolfiberhjul och den mest genomarbetade dämpningstekniken från RockShox gör den här cykeln med lång slaglängd och 29-tumshjul till en värdig aspirant för alla hängivna cyklister och enduro-prispallar.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha storslagna dagar på storslagna berg, oavsett om det rör sig om enduro-tävlingar eller episka äventyr. Du vill ha den låga vikten och dämpade vibrationerna hos en kolfiberram, och du prioriterar justerbar och effektiv dämpning framför en sprillans ny och högspecad drivlina.

Inbyggd teknik

En kolfiberram helt i OCLV Mountain Carbon med 160 mm slaglängd och en helt ny RockShox Super Deluxe Ultimate-dämpare med uppgraderad Thru Shaft samt en helt ny RockShox ZEB-gaffel med biffiga 38 mm-ben. SRAM GX Eagle-drivlina med den nya 10-52-kassetten och Line Carbon 30-hjul med 54-tandat Rapid Drive-nav för snabb acceleration när du behöver det som mest.

Slutord

Det här är en monster-mountainbike. Du får rykande het ny dämpningsteknik som annars bara återfinns på de allra dyraste modellerna, och du får den på en snitsig ny ram. Slash 9.8 fungerar bättre ju snabbare du cyklar, så hoppla, pållen!

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!