TREK Slash 9.8 29 XT 2020 – Musette

TREK Slash 9.8 29 XT 2020

63 999 kr - 70 599 kr

Slash 9.8 är en enduro-mountainbike i kolfiber som klarar kraftiga stötar och doserade kurvor, och som får dig både uppför och nedför höjderna fortare än du någonsin kunnat föreställa dig. Ultrastyv lättviktsram i OCLV Mountain Carbon, kolfiberhjul, Treks exklusiva RE:aktiv med Thru Shaft-stötdämpare och en mängd högprestandakomponenter gör den här 29″ mountainbike-cykeln till en värdig aspirant på alla prispallar.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du satsar seriöst på enduro och vill ha en högpresterande 29″-cykel med en förstklassig komponentgrupp som matchar dig i tekniska utförslöpor och får dig att flyga uppför, inför nästa varv.

Inbyggd teknik

Ram helt i OCLV Mountain Carbon, RockShox Lyrik Select Plus-gaffel med 160 mm slaglängd, bekväm DebonAir-luftfjädring och Charger 2.1 RC-dämpare samt RockShox Deluxe RT3-bakdämpare med 150 mm slaglängd och Treks exklusiva RE:aktiv med Thru Shaft. Dessutom en Shimano XT 1×12-drivlina, Shimano SLX-bromsar med 4 kolvar, styrjusterbar Bontrager Line Elite-sadelstolpe, Bontrager Line Pro-styre i kolfiber samt Bontrager Line 30-hjul i kolfiber med 54-tandat Rapid Drive-nav för snabb acceleration när du behöver det som mest.

Slutord

Det här är en monster-mountainbike. Den tåliga kolfiberramen i OCLV Mountain Carbon, Bontragers kolfiberhjul och en högklassig spec gör Slash 9.8 till en galet snabb endurocykel. Den är så stabil och reaktionssnabb att den blir bättre och bättre ju fortare du cyklar. Om du fortfarande tvivlar på att 29″ är rätt i besvärlig terräng så kommer Slash att omvända dig.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!