TREK Slash 9.9 29 2020 – Musette

TREK Slash 9.9 29 2020

94 599 kr

Slash 9.9 är den snabbaste enduron i mountainbike-programmet så det är inte överraskande att det är just den som proffsen i Trek Factory Racing Enduro väljer. Ram helt i OCLV Mountain Carbon, RockShox Lyrik Ultimate-gaffel, Treks exklusiva RE:aktiv med Thru Shaft-stötdämpare, snabbrullande 29″-hjul i kolfiber och en SRAM X01 Eagle-drivlina gör den här toppmodellen till kungen av enduro.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha samma enduroprestanda som tävlingscyklarna som regerar på världstouren. Du gillar att cykla fort, bli lite vild och raila genom kurvorna hela vägen fram till toppen på prispallen.

Inbyggd teknik

Ram helt i OCLV Mountain Carbon, RockShox Lyrik Ultimate-gaffel med 160 mm slaglängd och Charger 2 RC2-dämpare samt RockShox Deluxe RT3-bakdämpare med 150 mm slaglängd, kompletterad med Treks exklusiva RE:aktiv med Thru Shaft. Dessutom SRAM X01 Eagle 1×12-drivlina, styrjusterbar Bontrager Line Elite-sadelstolpe, Bontrager Line Pro-styre i kolfiber samt Bontrager Line 30-hjul i kolfiber med 54-tandat Rapid Drive-nav för snabb acceleration när du behöver det som mest.

Slutord

Det finns inte en enda komponent på den här cykeln som inte har tillverkats för vansinniga hastigheter på de trixigaste endurobanorna i världen. Snabb, tålig, snabb, rolig, snabb. Har vi sagt att den här cykeln är snabb?

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!