TREK Slash 9.9 29 XO1 2021 – Musette

TREK Slash 9.9 29 XO1 2021

102 999 kr - 109 599 kr

Slash 9.9 är den snabbaste enduron i mountainbike-programmet så det är inte överraskande att det är just den som proffsen i Trek Factory Racing Enduro väljer. En ram helt i kolfiber, en helt ny hårdsatsande dämpning, snabbrullande kolfiberhjul och SRAMs senaste X01 Eagle-drivlina gör den här toppcykeln till den obestridliga kungen av enduro.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha samma enduroprestanda som tävlingscyklarna som regerar på världens största arenor. Du gillar att cykla fort, bli lite vild och raila genom kurvorna hela vägen fram till toppen på prispallen.

Inbyggd teknik

En kolfiberram helt i OCLV Mountain Carbon med 160 mm slaglängd och en helt ny RockShox Super Deluxe Ultimate-dämpare med uppgraderad Thru Shaft samt en helt ny RockShox ZEB-gaffel med biffiga 38 mm-ben. SRAM X01 Eagle-drivlina med den nya 10-52-kassetten och Line Carbon 30-hjul med 54-tandat Rapid Drive-nav för snabb acceleration när du behöver det som mest.

Slutord

Det finns inte en enda komponent på den här cykeln som inte har tillverkats för vansinniga hastigheter på de trixigaste endurobanorna i världen. Snabb, tålig, snabb, rolig, snabb. Har vi sagt att den här cykeln är snabb?

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!