TREK Slash 9.9 29 XO1 AXS 2020 – Musette

TREK Slash 9.9 29 XO1 AXS 2020

98 399 kr - 104 999 kr

Slash 9.9 XO1 AXS kombinerar vår snabbaste enduro-mountainbike i programmet med den makalösa, helt trådlösa, elektroniska drivlinan SRAM AXS. Ram helt i OCLV Mountain Carbon, RockShox Lyrik Ultimate-gaffel, Treks exklusiva RE:aktiv med Thru Shaft-stötdämpare, snabbrullande 29″-hjul i kolfiber och den trådlöst styrjusterbara RockShox Reverb AXS-sadelstolpen gör den här toppmodellen till den odiskutabla kungen av enduro.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha samma enduroprestanda som tävlingscyklarna som regerar på världstouren. Du vill ha den snabba och exakta växelfunktionen hos en trådlös elektronisk drivlina och du gillar att cykla fort, bli lite vild och raila genom kurvorna hela vägen till toppen på prispallen.

Inbyggd teknik

Kraftig ram helt i OCLV Mountain Carbon, RockShox Lyrik Ultimate-gaffel med 160 mm slaglängd, bekväm DebonAir-luftfjädring och Charger 2 RC2-dämpare som ger större inställningsmöjligheter och kontroll samt RockShox Deluxe RT3-bakdämpare med 150 mm slaglängd och Treks exklusiva RE:aktiv med Thru Shaft. Dessutom en helt trådlös elektronisk SRAM X01 Eagle AXS 1×12-drivlina och styrjusterbar RockShox Reverb AXS-sadelstolpe, kraftfulla hydrauliska Shimano XT-skivbromsar med 4 kolvar, Bontrager Line 30-hjul i kolfiber med ett 54-tandat Rapid Drive-nav för snabb acceleration när du behöver det som mest samt ett Bontrager Line Pro-styre i OCLV Carbon.

Slutord

Det finns inte en enda komponent på den här cykeln som inte har tillverkats för vansinniga hastigheter på de trixigaste endurobanorna i världen. Den är förstklassig i allt, inklusive den helt trådlösa drivlinan och den styrjusterbara sadelstolpen. Slash 9.9 är snabb, tålig, snabb, rolig, snabb. Har vi sagt att den här cykeln är snabb?

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!