TREK Slash 9.9 XTR 2021 – Musette

TREK Slash 9.9 XTR 2021

102 999 kr - 116 199 kr

Slash 9.9 är vår snabbaste enduromodell, det är inte överraskande att det är just den som proffsen i Trek Factory Racing Enduro väljer. En ram helt i kolfiber, en helt ny hårdsatsande dämpning, snabbrullande kolfiberhjul och Shimanos senaste XTR-drivlina gör den här toppcykeln till den obestridliga kungen av enduro.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha den absoluta bästa prestandan som finns hos en endurocykel, med fördelar som gör den till en tävlingsmaskin och kung på de största arenorna. Du gillar att cykla fort, bli lite vild och raila genom kurvorna hela vägen fram till toppen på prispallen.

Inbyggd teknik

En kolfiberram helt i OCLV Mountain Carbon med 160 mm slaglängd och en helt ny RockShox Super Deluxe Ultimate-dämpare med uppgraderad ThruShaft samt en helt ny RockShox ZEB-gaffel med biffiga 38 mm-ben. Shimanos XTR-drivlina för smidig, supermjuk växling och snabbrullande Line Pro 30-hjul i OCLV Mountain Carbon. I det stora, inbyggda förvaringsfacket i diagonalröret kan du stoppa in verktyg och annat nödvändigt.

Slutord

Det finns inte en enda komponent på den här cykeln som inte har tillverkats för sjuka hastigheter på de trixigaste endurobanorna i världen. Snabb, tålig, snabb, rolig, snabb. Har vi sagt att den här cykeln är snabb?

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!