Full Stache 8 2019 – Musette

Full Stache 8 2019

37 499 kr

Full Stache 8 är en heldämpad 29+-stigcykel med en överdimensionerad aptit på tuff terrängcykling. Greppsäkra midfatdäck, 1×12-drivlina, 130 mm slaglängd fram och bak, superkorta kedjestag och fullproppad med ingenjörskonst. Den här 29+-stigcykeln är det idealiska redskapet för tuffa stigar och upptäcktsfärder i det okända.

Det här är rätt cykel för dig, om…

För dig handlar MTB inte om att tävla och hamna på någon prispall. Det handlar om upplevelsen att vara där ute i den vilda, underbara naturen. På varje tur kämpar du mot naturens krafter, men tjusas också av dess skönhet. Lera, stenar och rötter är en del av den skönheten. Stigar behöver knappast vara perfekt utformade för att vara njutbara.

Inbyggd teknik

En ram i Alpha Platinum Aluminum med Straight Shot-diagonalrör som ger den extra styvhet som behövs på stigarna, styrrörsstoppet Knock Block som ger skydd mot snurrande styren, komplett SRAM GX Eagle 1×12-drivlina med ett enormt växelområde, Fox Float-stötdämpare bak med 130 mm slaglängd och Treks exklusiva RE:aktiv-stötdämpare, 130 mm RockShox Pike-gaffel med rikliga justeringsmöjligheter, aggressiva 29×3,0″ Bontrager XR4 Tubeless Ready midfatdäck på rejäla 40 mm-fälgar samt fjärrjusterbar Bontrager-sadelstolpe.

Slutord

Det här är en ny typ av prestandacykel för skogen. Om du älskar att upptäcka nya stigar i det vilda, nya linjer när du är ute med full cykelpackning – då är det Full Stache 8 du vill ha. Den är som ditt bättre jag som hela tiden sporrar dig att cykla lite längre – eftersom det säkert finns episka upplevelser bakom nästa krön eller nere i nästa dalgång.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Det här är en äventyrscykel för otämjd natur där kapacitet inte bara är ett extra plus, utan en nödvändig förutsättning
 2. Midfatdäck ger ett säkert grepp på den tekniska stigen, den trixiga nedförslöpan eller vad som än ligger framför dig och stoppar de övriga
 3. Reglaget, spaken till den fjärrjusterbara sadelstolpen under styret, är superintuitivt och lättanvänt
 4. 29×3,0″-däcken ger dig samma flyt som med en fatbike och samma fart och rörelseenergi som med en snabbrullande 29″
 5. Superkorta kedjestag gör Full Stache överraskande smidig, sina 29+-hjul till trots

 

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  Alpha Platinum Aluminum, ABP, Boost148, Knock Block styrrörsstopp, EVO Link, koniskt E2-styrhuvud, Mino Link, Control Freak invändigt kablage, diagonalrörsskydd, G2-geometri, 130 mm slaglängd
  Dämpning fram
  RockShox Pike RL, Solo Air, Charger-dämpare, koniskt E2-styrrör, Boost110, G2-geometri med 51 mm offset, 130 mm slaglängd
  Bakdämpning
  Fox Performance Float EVOL, RE:aktiv-dämpare med 3 lägen, inställd av Trek Suspension Lab, 210 x 52,5 mm
 • Hjul

  Framnav
  Bontrager kapslade lager, axel i aluminium, Boost110
  Baknav
  Bontrager kapslade lager, Boost148
  Fälgar
  SUNringlé Duroc 40 SL 28-håls, fälgband för slanglöst och ventiler ingår
  Däck
  Bontrager XR4 Team Issue, TLR, Inner Strength-däcksidor, 120 tpi, aramidkant, 29×3,00″
 • Drivlina

  Växelreglage
  SRAM GX Eagle, 12-växlat
  Bakväxel
  SRAM GX Eagle, Roller Bearing Clutch
  Vevparti
  Truvativ Descendant 6k Eagle, 30T
  Vevlager
  PF92
  Kassett
  SRAM XG-1275 Eagle, 10 – 50, 12-delad
  Kedja
  SRAM GX Eagle
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Evoke 2, CrMo-rails
  Sadelstolpe
  Bontrager Line Dropper, invändigt kablage, 31,6 mm, 17,5 tum: 125 mm, 19,5 och 21,5 tum: 150 mm
  Styre
  Bontrager Line, 35 mm, 15 mm rise, 750 mm bredd
  Handtag
  Bontrager Race Lite, Lock-on
  Styrstam
  Bontrager Line, 35 mm klämma, 0 grader, 60 mm längd
  Styrlager
  Knock Block, integrerade, kapslade lager, 1 1/8″ övre, 1,5″ nedre
  Bromsar
  SRAM Guide R hydraulisk skivbroms
 • Vikt

  Vikt
  17.5˝ – 15.37 kg / 33.88 lbs (med slangar)
  Maxvikt
  Den här cykeln har en total maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) på 136 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!