TREK Supercaliber 9.9 XX1 AXS 2021 – Musette

TREK Supercaliber 9.9 XX1 AXS 2021

130 999 kr

Supercaliber 9.9 XX1 AXS är den snabbaste, lättaste och mest kompletta XC-tävlingscykel som vi bygger. Den exklusiva integrerade dämparen IsoStrut är grundbulten i Supercalibers effektiva dämpningssystem som låter cykeln flyga fram genom svår terräng i halsbrytande hastighet. Förstklassiga komponentspecar för MTB med bland annat en helt trådlös elektronisk SRAM XX1 Eagle AXS-drivlina.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du siktar på topplaceringar och vill ha en XC-tävlingscykel i proffsklass som har det bästa av allt. Du vill ha en cykel som redan från början är specad med de bästa komponenter som går att få, inklusive en helt trådlös, elektronisk drivlina som slår knock på omgivningen.

Inbyggd teknik

Ultralätt ram helt i OCLV Mountain Carbon med 60 mm slaglängd, RockShox SID Ultimate-gaffel med 100 mm slaglängd samt Treks exklusiva IsoStrut FOX Factory-stötdämpning som är specialkonstruerad för Supercaliber. Plus en trådlös elektronisk SRAM XX1 Eagle AXS 1×12-drivlina, Bontrager kolfiberhjul med ett 54-tandat DT Swiss-baknav som ger snabbt ingrepp, SRAM Level Ultimate-bromsar med kolfiberhandtag samt Bontrager XXX sadelstolpe och styre i kolfiber.

Slutord

Om du inte når pallplatsen är det knappast den här cykelns fel. Den har en otroligt lätt kolfiberram som är specad för proffs, med de mest avancerade mountainbike-komponenter som finns att tillgå, inklusive vår banbrytande integrerade IsoStrut-stötdämpning och en helt trådlös SRAM XX1 Eagle AXS-drivlina.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!