TREK Top Fuel 8 2020 – Musette

TREK Top Fuel 8 2020

32 999 kr

Top Fuel 8 är lätt och effektiv som en XC-cykel, men ändå upplevs den lika kapabel och förlåtande som en stigcykel. Den är kvick och reaktionssnabb, och glädjande funktionell på snabba stigar och tekniska utförslöpor. Den har RockShox-gaffel med 120 mm slaglängd, 115 mm slaglängd bak och styrjusterbar sadelstolpe som är lätt att sänka så snart stigen kräver det. Den här cykeln är helt perfekt när du vill flyga fram på smala stigar, tävla i utmanande långlopp eller glänsa på XC-banorna.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en heldämpad mountainbike med den rätta balansen mellan effektivitet och kapacitet. Du vill kunna flyga fram längs besvärliga stigar, delta i några XC-tävlingar och till och med testa dig själv i långlopp- eller etapplopp.

Inbyggd teknik

Lättviktsram helt i Alpha Platinum Aluminum, RockShox Recon RL-gaffel med 120 mm slaglängd och Motion Control-dämpare, Fox Performance Float-bakdämpning med 115 mm slaglängd och en 1×12 SRAM NX Eagle-drivlina. Dessutom hydrauliska skivbromsar från Shimano, TwistLoc-dämpning med dubbel Remote Lockout, styrjusterbar Bontrager Line-sadelstolpe och Bontrager Kovee Comp 23 TLR-hjul.

Slutord

Top Fuel 8 är en effektiv, kapabel och barnsligt rolig, kortslagig, heldämpad stigcykel. Den är skapad för teknisk terräng, kuperade XC-banor och utmaningarna i långlopptävlingar.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!