TREK Top Fuel 9.8 XT 2021 – Musette

TREK Top Fuel 9.8 XT 2021

67 999 kr - 74 599 kr

Top Fuel 9.8 är en heldämpad MTB-cykel i kolfiber för användare som inte nöjer sig i första taget. Vare sig det gäller komponenter eller typ av cykling. Den kombinerar ett förstklassigt komponentpaket med en lätt kolfiberram för att ge en otroligt kul cykel som är snabb på enklare stigar och fortfarande rolig att att köra på teknisk singletrack.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du letar efter en heldämpad mountainbike som klarar allt, som är effektiv och snabb, men som inte räds att ge sig i kast med häftigare grejer. Du vill ha den extra styvheten och den låga vikten hos en kolfiberram, men du sparar gärna en slant på komponenterna.

Inbyggd teknik

En lätt och styv ram helt i kolfiber, 120 mm RockShox SID Select+-gaffel, 115 mm slaglängd bak med en RockShox SID Luxe Ultimate-dämpare och en ny Shimano XT 1×12-drivlina. Dessutom breda Bontrager Kovee Elite 30-hjul i kolfiber med ett 54-tandat Rapid Drive-nav som ger snabbt ingrepp, Bontrager Line Elite Dropper samt kolfiberstyre.

Slutord

Top Fuel 9.8 är en löjligt rolig kolfibercykel för utförscykling med uppgraderade komponenter som ger dig påtagliga fördelar ute på stigarna, som högre hastigheter från kolfiberhjulen och bättre grepp från den enastående smidiga dämpningen.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!