TREK Top Fuel 9.9 XTR 2021 – Musette

TREK Top Fuel 9.9 XTR 2021

102 999 kr - 109 599 kr

Top Fuel 9.9 är en heldämpad MTB-cykel i toppklass för användare som tar det roliga på fullaste allvar. Den har en lätt kolfiberram som är specad till tänderna med dämpning och komponenter av yppersta slag. Och all den där flådiga utrustningen kommer väldigt väl till användning när du vill ut på de riktigt roliga stigarna

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du letar efter det snabbaste sättet att ha kul på stigarna, och du är villig att krossa spargrisen för att få förstklassig dämpning och massor av fjäderlätt kolfiber.

Inbyggd teknik

En lätt och styv kolfiberram, 120 mm Fox Factory 34 Step-Cast-gaffel, 115 mm slaglängd bak med en Fox Factory Float-dämpare samt en Shimano XTR 1×12-drivlina. Dessutom breda Bontrager Kovee Elite 30-hjul i kolfiber med ett 108-tandat Rapid Drive-nav som ger omedelbart ingrepp, Bontrager DropLock fjärrkontrollerad Lockout-funktion för både fram- och bakdämpningen samt massor av kolfiber överallt.

Slutord

Med Top Fuel 9.9 får du en jämngående, snabb cykel som inte är rädd för stökiga stigar. Ramen i OCLV Mountain Carbon, den förstklassiga dämpningen och kolfiberkomponenterna samverkar för att ge en kvick och vansinnigt rolig cykel.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!