TREK Top Fuel 9.9 XX1 AXS 2021 – Musette

TREK Top Fuel 9.9 XX1 AXS 2021

129 999 kr

Top Fuel 9.9 XX1 AXS är helt kompromisslös. Den här heldämpade MTB-cykeln i kolfiber är byggd med de allra senaste inom trådlösa komponenter som en SRAM XX1 Eagle AXS-drivlina och RockShox Reverb AXS-sadelstolpe. Den har även den förstklassiga RockShox-dämpningen och massor med kolfiber, inklusive hjul, styre och växelreglage.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en roligt. Riktigt roligt. Men hastighet är också viktigt för dig, och du vill ha en cykel som är riktigt snabb. Du letar efter cykel som är fartfylld i nedförsbackarna, snabb på planmark, bekväm över ojämn terräng och är utrustad med det senaste inom helt trådlösa elektroniska komponenter.

Inbyggd teknik

En ram helt i kolfiber, 120 mm RockShox Pike Ultimate-gaffel med lyxigt mjuk Charger 2 RC2-fjädring med flera olika justeringsmöjligheter. 115 mm slaglängd bak med en RockShox Deluxe Ultimate-dämpare och en helt trådlös SRAM XX1 Eagle AXS-drivlina. Dessutom breda Bontrager Kovee Elite 30-hjul i kolfiber med ett 108-tandat Rapid Drive-nav som ger omedelbar respons, trådlös fjärrjusterbar RockShox Reverb AXS-sadelstolpe och SRAM Level Ultimate-bromsar med kolfiberhandtag.

Slutord

Det bästa av det bästa. Du får allt det snabba och roliga i nedförsbackarna som du kan drömma om, med all den senaste och bästa tekniken hos dämpare och trådlösa drivlinor.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!