TREK Boone 5 Disc 2020 – Musette

TREK Boone 5 Disc 2020

32 999 kr

Boone 5 Disc är vår ingångsmodell i kolfiber i cyclocross-kategorin. Den är en helt tävlingsredo cyclocross med en lätt ram i kolfiber och IsoSpeed fram och bak som tar udden av de knöligaste banor. Med cyclocross-specifika komponenter och en geometri som utformats under proffsens överinseende, hydrauliska skivbromsar och en 1×11-drivlina är den ett utmärkt val för både tävlingssugna och gruscyklister.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du kör cyclocross eller gravelbike och söker efter de prestandafördelar som en lätt kolfiberram i OCLV Carbon och vägutslätande IsoSpeed både fram och bak kan ge dig.

Inbyggd teknik

Fjäderlätt kolfiberram i 600 Series OCLV Carbon med IsoSpeed fram och bak, en 1×11 SRAM Rival-drivlina och kraftfulla hydrauliska Flat Mount-skivbromsar med precision i bromsningen även under de sämsta förhållanden.

Slutord

Boone 5 Disc är cyclocross-optimerad i varje detalj, från den beprövade CX-geometrin till snabbfästet Quick Connect för flaskstället, men dess mångsidighet gör den till en perfekt kompanjon även när tävlingsdagen är över.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!