Trek Boone 5 Disc 2019 – Musette

Trek Boone 5 Disc 2019

NU: 31 999 kr, FÖRR: 34 999 kr

Boone 5 Disc är vår ingångsmodell i kolfiber i cyclocross-kategorin. Den är en helt tävlingsredo cyclocross med en lätt ram i kolfiber och IsoSpeed fram och bak som tar udden av de knöligaste banor. Med cyclocross-specifika komponenter och en geometri som utformats under proffsens överinseende, hydrauliska skivbromsar och en 1×11-drivlina är den ett utmärkt val för både tävlingssugna och grusvägscyklister.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du kör cyclocross eller gravelbike och söker efter de prestandafördelar som en lätt kolfiberram i OCLV Carbon och vägutslätande IsoSpeed både fram och bak kan ge dig.

Inbyggd teknik

En fjäderlätt kolfiberram i 600 Series OCLV Carbon med IsoSpeed fram och bak, en 1×11 SRAM Rival 1-drivlina och kraftfulla hydrauliska Flat Mount-skivbromsar med precision i bromsningen även under de sämsta förhållanden.

Slutord

Boone 5 Disc är cyclocross-optimerad i varje detalj, från den beprövade CX-geometrin till snabbfästet Quick Connect för flaskstället, men dess mångsidighet gör den till en perfekt kompanjon även när tävlingsdagen är över.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Kolfiber regerar på crossbanorna – det är ett lättare material än aluminium och både effektivare och mer förlåtande
 2. Kombinationen av IsoSpeed fram och bak minskar tröttande vibrationer från ojämna vägbanor och ökar följsamheten så att du får bättre grepp när det behövs
 3. Med cross-specifika detaljer som snabbfästet Quick Connect för flaskstället och en 1x-drivlina får du helt enkelt en bättre cykel
 4. Boones cross-specifika geometri och rörformer gör den så lättburen att du kan dominera i alla tävlingsmoment, till och med när du springer

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  600 Series OCLV Carbon, IsoSpeed fram och bak, koniskt styrhuvud, BB90, Flat Mount-skivbromsar, 12 mm genomgående axel, invändigt draget kablage, 3S-kedjehållare, Ride Tuned-sadelmast
  Gaffel
  Trek IsoSpeed Cross helt i kolfiber och för skivbroms, koniskt styrrör, Flat Mount-skivbromsar, 12 mm genomgående axel
 • Hjul

  Framnav
  Bontrager aluminium kapslade lager, 12 mm genomgående axel
  Baknav
  Bontrager aluminium centerlock, 142 x 12
  Fälgar
  Bontrager Tubeless Ready för skivbroms
  Däck
  Bontrager CX3 Team Issue, 120 tpi, aramidkant, 700x32c
 • Drivlina

  Växelreglage
  SRAM Rival 1, 11-växlat
  Bakväxel
  SRAM Rival 1, mediumarm
  Vevparti
  SRAM Rival 1, 40T
  Vevlager
  BB90
  Kassett
  SRAM PG-1130 11 – 32, 11-delad
  Kedja
  SRAM PC-1130
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Montrose Comp, CrMo-rails
  Sadelstolpe
  Bontrager Ride Tuned-sadelmasthylsa i kolfiber, 20 mm offset
  Styre
  Bontrager Race VR-C, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-styrlinda
  Styrstam
  Bontrager Elite, 31,8 mm, 7 grader, dator- och lampfästen
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″ övre, 1,5″ nedre
  Bromsar
  SRAM Rival hydraulisk Flat Mount-skivbroms
 • Vikt

  Vikt
  56cm – 8.39 kg / 18.5 lbs
  Maxvikt
  Den här cykeln har en total maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) på 136 kg.

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!