TREK Boone 6 2021 – Musette

TREK Boone 6 2020

41 999 kr

Boone 6 Disc är en tävlingsklar cyclocross-cykel i kolfiber som utmärker sig i krävande offroad-situationer. Den har en robust Shimano GRX 1x-drivlina och kraftfulla skivbromsar som kommer till sin rätt i ojämn, lerig terräng och en lättviktsram med IsoSpeed fram och bak som ger grepp och komfort på alla tävlingar.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Banat, äsch, obanat! Du gillar det tuffa livet. Du vill ha en cykel som visar vad den går för på cyclocrossbanorna och äventyrlig gruscykling. Du vill ha alla komfortfunktioner som går att få, t.ex. IsoSpeed fram och bak och ram och gaffel i följsam kolfiber.

Inbyggd teknik

Fjäderlätt kolfiberram i 600 Series OCLV Carbon med IsoSpeed fram och bak, Trek IsoSpeed Cross-gaffel i kolfiber, en 1×11 Shimano GRX-drivlina, Bontrager Elite IsoZone-styre och kraftfulla hydrauliska Flat Mount-skivbromsar med precision och bromskraft även under de sämsta förhållanden.

Slutord

Boone 6 Disc är ett överlägset bygge för cyclocross. Utanför tävlingsbanorna slukar den besvärliga vägar som ingenting tack vare grusanpassade komponenter som t.ex. GRX-drivlina och trötthetsreducerande IsoSpeed fram och bak.

Trekbikes.com/se

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!