TREK Boone 7 Disc 2020 – Musette

TREK Boone 7 Disc 2020

54 999 kr

Boone 7 Disc är vår lättaste och snabbaste cyclocross-cykel. Den attackerar hinder, plöjer fram genom sand och lera, och den kan hantera en rejäl dos med ölsprut från sin plats högst upp på prispallen. Den är vår toppmodell i cyclocross-serien, med IsoSpeed fram och bak, hydrauliska skivbromsar för vädersäker bromskraft och en trådlös elektronisk 1×12-drivlina.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du lever ditt liv i 60-minuterspass och när du drar in den friska höstluften vet du att det är dags för #CrossIsHere. Du älskar belgiskt öl och vaknar okristligt tidigt för att streama VM i cyclocross. Du vill ha den bästa cyclocross-cykel som går att få, samma cykel som används av proffsen i Telenet-Fidea Lions.

Inbyggd teknik

Fjäderlätt kolfiberram i 600 Series OCLV Carbon med IsoSpeed fram och bak, en 1×12 SRAM Force eTap AXS trådlös elektronisk drivlina, hydrauliska Flat Mount-skivbromsar och Bontrager IsoCore kolfiberstyre. Dessutom lätta Bontrager Paradigm Elite 25 TLR-hjul som är lätta att konvertera till slanglöst så att du kan cykla med lägre däcktryck utan oro för punkteringar.

Slutord

Under en tävling som inte varar mer än en timme får inte något gå fel. Vår allra bästa cyclocross-cykel är förstås teknikspäckad – lätt kolfiberram i OCLV Carbon, trådlös elektronisk växling som är exakt och tillförlitlig samt IsoSpeed fram och bak som står för effektivitet och grepp även på de knaggligaste banor – men det som verkligen är värt pengarna är vetskapen om att du cyklar på det bästa som går att få.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!