Madone SLR 6 Disc Women's 2019 – Musette

Madone SLR 6 Disc Women's

64 999 kr

Madone SLR 6 Disc Women’s tar den ultimata tävlingscykeln till nästa prestandanivå med inställbar IsoSpeed i överröret, ett skjutreglage på överröret som du kan använda för att finjustera ramens följsamhet. Tävlingsklara komponenter och hjul, kontaktpunkter som kan ge bättre passform och komfort för kvinnor och vår lättaste 700 Series OCLV Carbon gör den till rätt val för alla som vill ha fler pokaler och medaljer i samlingen.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha hastighet, låg vikt, aerodynamik, den effektivare bromskraften och det större däckutrymmet som man får med hydrauliska skivbromsar samt en slitstark drivlina som absolut kan användas på tävling, men som inte heller ger upp andan under dina tuffaste träningsrundor.

Inbyggd teknik

En lättviktsram i 700 Series OCLV Carbon med den aerodynamiska Kammtail Virtual Foil-rörformen (KVF) samt inställbar IsoSpeed i överröret som slätar ut ojämnheter i vägbanan, KVF-gaffel för skivbroms helt i kolfiber, ställbar styre/styrstamkombo av aerotyp, 2×11 Shimano Ultegra-drivlina, Bontrager Aeolus Comp Disc TLR-hjul, en Madone-sadelmast med fininställning, Shimano Ultegra Flat Mount hydrauliska skivbromsar samt en Bontrager Ajna Elite-sadel.

Slutord

Det Madone-specifika kolfibermaterialet 700 Series OCLV Carbon med aerodynamik, låg vikt och överlägsen åkkvalitet. Med den aerodynamiska ramen, de hydrauliska skivbromsarna och den tävlingsdugliga drivlinan är den här cykeln den snabbaste vägen till prispallen.

Därför kommer du att gilla det.

  1. Den snabbaste blev precis snabbare – den nya Madone SLR-ramen har omkonstruerats för att bli mer aerodynamisk än någonsin
  2. Med hjälp av inställbar IsoSpeed i överröret kan du justera ramens följsamhet, och det är gummidämpat så att du inte ens i den mest följsamma inställningen behöver studsa fram på vägen
  3. Skivbromsar ger effektivare bromskraft och större utrymme för bredare och stabilare däck
  4. En separat kombination av styre och styrstam med ett aerodynamiskt överfall i kolfiber ger stora möjligheter att justera cykeln utan att kompromissa med aerodynamiken
  5. Madone-sadelmasten med fininställning har ett inbyggt fäste för baklampan Bontrager Flare RT

www.trekbikes.com

 

I köpet ingår

- Livstids fri service.
- Inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för servicekostnad gällande våra tjänster Underhållsservice eller Full service eller arbete med komponenter köpta på Musette. Inpassning ingår för cyklar som kostar 25 000kr eller mer.