Madone SLR 8 2019 – Musette

Madone SLR 8

79 999 kr

Madone SLR 8 är en kompromisslös racercykel i kolfiber. Alla proffsracerfaktorer kan bockas av: lätt, superaerodynamisk, följsam. Byggd för ren och skär hastighet med en mekanisk drivlina av högsta klass, aerodynamiska kolfiberhjul och inställbar IsoSpeed i överröret så att du kan finjustera ramens följsamhet efter terrängen.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du gillar fart och att vinna. Du vet att en bra tävlingscykel är en bra investering prestationsmässigt och du vill ha en cykel som lyfter dig till nästa nivå.

Inbyggd teknik

En lättviktsram i 700 Series OCLV Carbon med den aerodynamiska Kammtail Virtual Foil-rörformen (KVF) samt inställbar IsoSpeed i överröret som slätar ut ojämnheter i vägbanan, KVF-gaffel helt i kolfiber, ställbar styre/styrstamkombo av aerotyp, 2×11 Shimano Dura-Ace-drivlina, Bontrager Aeolus Pro 5 TLR-kolfiberhjul, en Madone-sadelmast med fininställning samt integrerade aerodynamiska Madone-bromsar.

Slutord

Madone SLR 8, en förbluffande snabb cykel med en otrolig åkkvalitet, har Madone-ram i absolut toppkvalitet, kolfiberhjul och Shimano Dura-Ace-drivlina.

Därför kommer du att gilla det.

  1. Det här är plattformen som sätter ribban för racercyklar: den är följsam, lätt och aerodynamisk i ett komplett paket som får konkurrenterna att blekna
  2. Med hjälp av inställbar IsoSpeed i överröret kan du justera ramens följsamhet, och det är gummidämpat så att du inte ens i den mest följsamma inställningen behöver studsa fram på vägen
  3. En separat kombination av styre och styrstam med ett aerodynamiskt överfall i kolfiber ger stora möjligheter att justera cykeln utan att kompromissa med aerodynamiken
  4. Madone-sadelmasten med fininställning har ett inbyggt fäste för baklampan Bontrager Flare RT
  5. Madone Project One ICON-lackteman gör den ultimata tävlingscykeln till ett äkta konstverk

www.trekbikes.com

 

I köpet ingår

- Livstids fri service.
- Inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för servicekostnad gällande våra tjänster Underhållsservice eller Full service eller arbete med komponenter köpta på Musette. Inpassning ingår för cyklar som kostar 25 000kr eller mer.