Madone SLR 8 2019 – Musette

Madone SLR 8

79 999 kr

Madone SLR 8 är en kompromisslös racercykel i kolfiber. Alla proffsracerfaktorer kan bockas av: lätt, superaerodynamisk, följsam. Byggd för ren och skär hastighet med en mekanisk drivlina av högsta klass, aerodynamiska kolfiberhjul och inställbar IsoSpeed i överröret så att du kan finjustera ramens följsamhet efter terrängen.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du gillar fart och att vinna. Du vet att en bra tävlingscykel är en bra investering prestationsmässigt och du vill ha en cykel som lyfter dig till nästa nivå.

Inbyggd teknik

En lättviktsram i 700 Series OCLV Carbon med den aerodynamiska Kammtail Virtual Foil-rörformen (KVF) samt inställbar IsoSpeed i överröret som slätar ut ojämnheter i vägbanan, KVF-gaffel helt i kolfiber, ställbar styre/styrstamkombo av aerotyp, 2×11 Shimano Dura-Ace-drivlina, Bontrager Aeolus Pro 5 TLR-kolfiberhjul, en Madone-sadelmast med fininställning samt integrerade aerodynamiska Madone-bromsar.

Slutord

Madone SLR 8, en förbluffande snabb cykel med en otrolig åkkvalitet, har Madone-ram i absolut toppkvalitet, kolfiberhjul och Shimano Dura-Ace-drivlina.

Därför kommer du att gilla det.

  1. Det här är plattformen som sätter ribban för racercyklar: den är följsam, lätt och aerodynamisk i ett komplett paket som får konkurrenterna att blekna
  2. Med hjälp av inställbar IsoSpeed i överröret kan du justera ramens följsamhet, och det är gummidämpat så att du inte ens i den mest följsamma inställningen behöver studsa fram på vägen
  3. En separat kombination av styre och styrstam med ett aerodynamiskt överfall i kolfiber ger stora möjligheter att justera cykeln utan att kompromissa med aerodynamiken
  4. Madone-sadelmasten med fininställning har ett inbyggt fäste för baklampan Bontrager Flare RT
  5. Madone Project One ICON-lackteman gör den ultimata tävlingscykeln till ett äkta konstverk

www.trekbikes.com

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!