Madone SLR 9 Disc 2019 – Musette

Madone SLR 9 Disc

124 999 kr

Madone SLR 9 Disc är en sann skivbromsrevolution i racercykelvärlden. Avancerad, raceranpassad aerodynamik, vårt lättaste OCLV Carbon-material, inställbar följsamhet samt en elektronisk Shimano Dura-Ace Di2-drivlina. Om du är ute efter en förstklassig aerodynamisk racercykel kan du sluta leta nu.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du nöjer dig inte med mindre. Madone SLR 9 Disc är rätta cykeln för alla cyklister som vill ha alla prestandafördelar på vägen, inklusive tillförlitlig bromsförmåga, förstklassig kolfiber, aerodynamik och överlägsen åkkvalitet.

Inbyggd teknik

En lättviktsram i 700 Series OCLV Carbon med den aerodynamiska Kammtail Virtual Foil-rörformen (KVF) samt inställbar IsoSpeed i överröret som slätar ut ojämnheter i vägbanan, KVF-gaffel för skivbroms helt i kolfiber, genomgående axlar på 12 mm, ställbar styre/styrstamkombo av aerotyp, 2×11 elektronisk Shimano Dura-Ace Di2-drivlina, Bontrager Aeolus XXX 6 TLR-hjul, en Madone-sadelmast med fininställning samt Dura-Ace Flat Mount skivbromsar.

Slutord

Det bästa. El mejor. Le meilleur. Hur man än säger det är det lika sant. Madone SLR 9 Disc har tre eftersträvansvärda egenskaper: aerodynamik, låg vikt och åkkvalitet. Därtill är den rustad med komponenter som helt enkelt är … de bästa.

Därför kommer du att gilla det.

  1. Den snabbaste blev precis snabbare – den nya Madone SLR-ramen har omkonstruerats för att bli mer aerodynamisk än någonsin
  2. Med hjälp av inställbar IsoSpeed i överröret kan du justera ramens följsamhet, och det är gummidämpat så att du inte ens i den mest följsamma inställningen behöver studsa fram på vägen
  3. En separat kombination av styre och styrstam med ett aerodynamiskt överfall i kolfiber ger stora möjligheter att justera cykeln utan att kompromissa med aerodynamiken
  4. Madone-sadelmasten med fininställning har ett inbyggt fäste för baklampan Bontrager Flare RT
  5. Madone Project One ICON-lackteman gör den ultimata tävlingscykeln till ett äkta konstverk

www.trekbikes.com

I köpet ingår

- Livstids fri service.
- Inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för servicekostnad gällande våra tjänster Underhållsservice eller Full service eller arbete med komponenter köpta på Musette. Inpassning ingår för cyklar som kostar 25 000kr eller mer.