Madone SLR 9 Disc

124 999 kr

Madone SLR 9 Disc är en sann skivbromsrevolution i racercykelvärlden. Avancerad, raceranpassad aerodynamik, vårt lättaste OCLV Carbon-material, inställbar följsamhet samt en elektronisk Shimano Dura-Ace Di2-drivlina. Om du är ute efter en förstklassig aerodynamisk racercykel kan du sluta leta nu.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du nöjer dig inte med mindre. Madone SLR 9 Disc är rätta cykeln för alla cyklister som vill ha alla prestandafördelar på vägen, inklusive tillförlitlig bromsförmåga, förstklassig kolfiber, aerodynamik och överlägsen åkkvalitet.

Inbyggd teknik

En lättviktsram i 700 Series OCLV Carbon med den aerodynamiska Kammtail Virtual Foil-rörformen (KVF) samt inställbar IsoSpeed i överröret som slätar ut ojämnheter i vägbanan, KVF-gaffel för skivbroms helt i kolfiber, genomgående axlar på 12 mm, ställbar styre/styrstamkombo av aerotyp, 2×11 elektronisk Shimano Dura-Ace Di2-drivlina, Bontrager Aeolus XXX 6 TLR-hjul, en Madone-sadelmast med fininställning samt Dura-Ace Flat Mount skivbromsar.

Slutord

Det bästa. El mejor. Le meilleur. Hur man än säger det är det lika sant. Madone SLR 9 Disc har tre eftersträvansvärda egenskaper: aerodynamik, låg vikt och åkkvalitet. Därtill är den rustad med komponenter som helt enkelt är … de bästa.

Därför kommer du att gilla det.

  1. Den snabbaste blev precis snabbare – den nya Madone SLR-ramen har omkonstruerats för att bli mer aerodynamisk än någonsin
  2. Med hjälp av inställbar IsoSpeed i överröret kan du justera ramens följsamhet, och det är gummidämpat så att du inte ens i den mest följsamma inställningen behöver studsa fram på vägen
  3. En separat kombination av styre och styrstam med ett aerodynamiskt överfall i kolfiber ger stora möjligheter att justera cykeln utan att kompromissa med aerodynamiken
  4. Madone-sadelmasten med fininställning har ett inbyggt fäste för baklampan Bontrager Flare RT
  5. Madone Project One ICON-lackteman gör den ultimata tävlingscykeln till ett äkta konstverk

www.trekbikes.com

I köpet ingår

  1. Livstids fri service*
  2. Bike Fit

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för servicekostnad gällande våra tjänster Light service eller Full service eller arbete med komponenter köpta på Musette.