TREK Madone SL 7 Disc 2021 – Musette

TREK Madone SL 7 Disc 2020

73 999 kr

Madone SL 7 Disc kombinerar avancerade aerodynamiska prestanda och åkkvalitet med den elektroniska drivlinans snabba och exakta växlingsfunktion. Den är lätt, snabb och otroligt snygg. Den levereras med kolfiberhjul, ett vägutslätande IsoSpeed-länkage och kraftfulla hydrauliska skivbromsar som presterar i alla miljöer.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du prioriterar hastighet och prestanda och du vill ha fördelarna som följer med lättviktshjul i kolfiber och en elektronisk drivlina som är oerhört snabb och exakt under alla förhållanden. Du föredrar också hydrauliska skivbromsar med deras vädersäkra bromskraft.

Inbyggd teknik

Ram och gaffel i 500 Series OCLV Carbon med Kammtail Virtual Foil-rör som skär genom vinden. Den har en komplett elektronisk Shimano Ultegra Di2 2×11-komponentgrupp, vägutslätande IsoSpeed-länkage, Bontrager Aeolus Pro 5 OCLV Carbon TLR-hjul samt kraftfulla hydrauliska skivbromsar och en aerodynamisk Madone-sadelmasthylsa.

Slutord

Du får obegränsad hastighet, aerodynamiska fördelar och en överlägsen åkkvalitet med vår ultimata tävlingscykel, plus en elektronisk drivlinas precision. Du växlar snabbt och exakt med Ultegra Di2 och det är en avgörande faktor när du spurtar mot mållinjen.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!