TREK Madone SL 7 eTap 2021 – Musette

TREK Madone SL 7 eTap 2021

79 999 kr

Madone SL 7 Disc eTap kombinerar avancerade aerodynamiska prestanda och smidig åkkvalitet med snabb och exakt växling med en elektronisk drivlina. Den är lätt, snabb och otroligt snygg. Den levereras med kolfiberhjul, ett vägutslätande IsoSpeed-länkage och en SRAM Force-effektmätare.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du tar hastighet och prestanda på största allvar, och du vill ha fördelarna hos exakt elektronisk växling, lätta kolfiberhjul och stoppkraft i alla väder från hydrauliska skivbromsar.

Inbyggd teknik

Ram och gaffel i 500 Series OCLV Carbon med Kammtail Virtual Foil-rör som skär genom vinden och vägutslätande IsoSpeed-länkage. SRAM Force eTap AXS 2×12 trådlös elektronisk drivlina, hydrauliska skivbromsar, en SRAM Force AXS-effektmätare samt ett par Tubeless Ready Bontrager Aeolus Pro 5 OCLV-kolfiberhjul.

Slutord

Du får extra höga hastigheter, aerodynamiska fördelar och en överlägsen åkkvalitet med vår ultimata tävlingscykel, plus precisionen hos en trådlös elektronisk drivlina. Du växlar snabbt och exakt med SRAM Force eTap och det är en avgörande faktor när du spurtar mot mållinjen.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!