TREK Madone SLR 6 Disc 2020 – Musette

TREK Madone SLR 6 Disc 2020

73 999 kr

Madone SLR 6 Disc lyfter den ultimata racercykeln till nästa nivå av prestanda med vägutslätande inställbar IsoSpeed i överröret, ett skjutreglage i överröret som låter dig fininställa ramens följsamhet. Tävlingsdugliga komponenter och hjul, hydrauliska skivbromsar, oändliga inställningsmöjligheter och vår lättaste 700 Series OCLV Carbon gör den till det rätta valet för alla som vill ha fler troféer och medaljer i sina samlingar.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha hastighet, låg vikt, aerodynamik, den effektivare bromskraft och det större däckutrymme som man får med hydrauliska skivbromsar samt en slitstark drivlina som absolut kan användas på tävling, men som inte heller ger upp andan under dina tuffaste träningsrundor.

Inbyggd teknik

Lättviktsram i 700 Series OCLV Carbon med den aerodynamiska Kammtail Virtual Foil-rörformen (KVF) samt inställbar IsoSpeed i överröret som slätar ut ojämnheter i vägbanan, KVF-gaffel för skivbroms helt i kolfiber, ställbar styre/styrstam-kombo av aerotyp, 2×11 Shimano Ultegra-drivlina, Bontrager Aeolus Pro 5 Disc TLR-hjul, fininställbar Madone-sadelmast samt hydrauliska Shimano Ultegra Flat Mount-skivbromsar.

Slutord

Det Madone-specifika kolfibermaterialet 700 Series OCLV Carbon med aerodynamik, låg vikt och överlägsen åkkvalitet. Med den aerodynamiska ramen, de hydrauliska skivbromsarna och den tävlingsdugliga drivlinan är den här cykeln den snabbaste vägen till prispallen.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!