TREK Madone SLR 6 Disc 2021 – Musette

TREK Madone SLR 6 Disc 2021

84 999 kr

Madone SLR 6 Disc lyfter den ultimata racercykeln till nästa nivå av prestanda med vägutslätande inställbar IsoSpeed i överröret, ett skjutreglage i överröret som låter dig fininställa ramens följsamhet. En helt ny aerodynamisk ram i 800 Series OCLV Carbon, komponenter och hjul i tävlingsklass samt oändliga justeringsmöjligheter gör den till rätt val för alla som vill ha fler bucklor och medaljer i sin prissamling.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha vår bästa aerodynamiska ram, den effektivare bromskraften och det större däckutrymmet som man får med hydrauliska skivbromsar samt en slitstark drivlina som absolut kan användas på tävling, men som inte heller ger upp andan under dina tuffaste träningsrundor.

Inbyggd teknik

Ram i 800 Series OCLV Carbon, som är vårt lättaste kolfibermaterial någonsin, med den aerodynamiska Kammtail Virtual Foil-rörformen (KVF) samt inställbar IsoSpeed i överröret som slätar ut ojämnheter i vägbanan, KVF-gaffel för skivbroms helt i kolfiber, ställbar styre/styrstam-kombo av aerotyp, 2×11 Shimano Ultegra-drivlina, Bontrager Aeolus Pro 5 Disc TLR-hjul, en Madone aero sadelmast i kolfiber samt hydrauliska Shimano Ultegra Flat Mount-skivbromsar.

Slutord

Vår bästa och lättaste Madone-ram kombinerad med hållbara komponenter i tävlingsklass gör den här cykeln till din biljett till prispallen.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!