TREK Madone SLR 7 Disc 2020 – Musette

TREK Madone SLR 7 Disc 2020

89 999 kr - 96 599 kr

Madone SLR 7 Disc är lätt, snabb och bekväm. Den här racercykeln i kolfiber är byggd med vår allra bästa aeroram i OCLV Carbon. Den har inställbar IsoSpeed i överröret, hydrauliska skivbromsar som ger bromskraft och kontroll i alla väder och en elektronisk drivlina som alltid är lika snabb och tillförlitlig.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du prioriterar hastighet och du vill ha vår bästa aerodynamiska ram med en elektronisk drivlina som är oerhört snabb och exakt under alla förhållanden.

Inbyggd teknik

Lättviktsram i 700 Series OCLV Carbon med den aerodynamiska KVF-rörformen (Kammtail Virtual Foil) och vägutslätande, inställbar IsoSpeed i överröret, KVF-gaffel för skivbroms helt i kolfiber, ställbar aerodynamisk styre/styrstam-kombo, 2×11 Shimano Ultegra Di2 elektronisk drivlina och hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, Bontrager Aeolus Pro 5 Disc TLR-hjul, Madone sadelmast med fininställning samt en Aeolus Elite-sadel.

Slutord

Madone SLR är vår mest aerodynamiska ram, men det är den elektroniska växlingen som gör den här modellen verkligt speciell. Du växlar snabbt och exakt med Ultegra Di2 och det är en avgörande faktor när du spurtar mot mållinjen.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!