TREK Madone SLR 7 Disc 2021 – Musette

TREK Madone SLR 7 Disc 2021

102 999 kr - 109 599 kr

Madone SLR 7 Disc är ultralätt, galet snabb och fantastiskt bekväm. Den här racercykeln i kolfiber är byggd med vår helt nya aerodynamiska ram i 800 Series OCLV Carbon. Den har inställbar IsoSpeed i överröret, hydrauliska skivbromsar som ger bromskraft och kontroll i alla väder och en elektronisk drivlina för snabb och tillförlitlig växling.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du prioriterar hastighet och du vill ha vår bästa aerodynamiska ram med en elektronisk drivlina som är oerhört snabb och exakt under alla förhållanden.

Inbyggd teknik

Vår lättaste ram någonsin i 800 Series OCLV Carbon med Kammtail Virtual Foil aerodynamiska rörformer, vägutjämnande inställbar IsoSpeed i överröret och osynlig vajerdragning. En 2×11 Shimano Ultegra Di2 elektronisk drivlina och hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, Tubeless Ready Bontrager Aeolus Pro 5-kolfiberhjul samt en justerbar aerobar och styrstam.

Slutord

Madone SLR är vår bästa och lättaste aerodynamiska ram, men det är den elektroniska växlingen som gör den här modellen verkligt speciell. Du växlar snabbt och exakt med Ultegra Di2 och det är en avgörande faktor när du spurtar mot mållinjen.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!