TREK Madone SLR 7 Disc eTap 2020 – Musette

TREK Madone SLR 7 Disc eTap 2020

89 999kr - 96 599 kr

Madone SLR 7 Disc eTap är lätt, snabb och bekväm. Den har vår absolut förstklassiga, aerodynamiska ram i OCLV Carbon och SRAMs Force eTap AXS-drivlina – den första trådlösa elektroniska komponentgruppen någonsin med en 12-delad kassett. Den är snabb och exakt och du har aldrig upplevt en så supersmidig växling.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du satsar på hastighet och du vill ha en ram med den bästa aerodynamiken i kampen mot vinden, och också den senaste tekniken för trådlös växling: SRAMs 12-växlade elektroniska Force eTap AXS-drivlina.

Inbyggd teknik

Lättviktsram i 700 Series OCLV Carbon med den aerodynamiska KVF-rörformen (Kammtail Virtual Foil) och inställbar IsoSpeed i överröret som slätar ut ojämnheter i vägbanan, KVF-gaffel för skivbroms helt i kolfiber, ställbar styre/styrstam-kombo av aerotyp, 2×12 SRAM Force eTap AXS trådlös elektronisk drivlina, Bontrager Aeolus Pro 5 Disc TLR-hjul, Madone sadelmast med fininställning samt SRAM Force hydrauliska Flat Mount-skivbromsar.

Slutord

Madone SLR är vår mest aerodynamiska ram, men det är den trådlösa elektroniska växlingen som gör den här modellen verkligt speciell. SRAMs Force eTap AXS är snabb, smidig och smart. Du växlar lika exakt och tillförlitligt varje gång, och det är en avgörande faktor när du spurtar mot mållinjen.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!