TREK Madone SLR 7 Disc eTap 2021 – Musette

TREK Madone SLR 7 Disc eTap 2021

111 999 kr

Madone SLR 7 Disc eTap är ultralätt, galet snabb och fantastiskt bekväm. Den här racercykeln i kolfiber är byggd med vår helt nya aerodynamiska ram i 800 Series OCLV Carbon. Den har inställbar IsoSpeed i överröret, hydrauliska skivbromsar som ger bromskraft och kontroll i alla väder och en trådlös elektronisk SRAM-drivlina för snabb och tillförlitlig växling.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du tar hastighet på allvar, och du vill ha vår bästa aerodynamiska ram. Du vill också ha precisionen, förutsägbarheten och den jämnare växlingen hos SRAMs 12-delade helt trådlösa elektroniska drivlina Force eTap AXS.

Inbyggd teknik

Vår lättaste ram någonsin i 800 Series OCLV Carbon med Kammtail Virtual Foil aerodynamiska rörformer, vägutjämnande inställbar IsoSpeed i överröret och osynlig vajerdragning. En 2×12 SRAM Force eTap AXS elektronisk drivlina, en SRAM Force AXS-effektmätare, hydrauliska skivbromsar, Tubeless Ready Bontrager Aeolus Pro 5-kolfiberhjul samt en justerbar aerobar och styrstam.

Slutord

Madone SLR är vår bästa och lättaste aerodynamiska ram, men det är SRAM Force AXS-drivlinan som gör den här modellen verkligt speciell. Du får prestandafördelarna med trådlös elektronisk växling, en 12-delad kassett och en SRAM Force AXS-effektmätare.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!