TREK Madone SLR 9 Disc 2020 – Musette

TREK Madone SLR 9 Disc 2020

139 599 kr

Madone SLR 9 Disc är en sann skivbromsrevolution i racercykelvärlden. Avancerad, raceranpassad aerodynamik, vårt lättaste OCLV Carbon-material, inställbar följsamhet samt en elektronisk Shimano Dura-Ace Di2-drivlina. Om du är ute efter en förstklassig aerodynamisk racercykel kan du sluta leta nu.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du nöjer dig inte med mindre. Madone SLR 9 Disc är rätt cykel för alla cyklister som vill ha alla prestandafördelar på vägarna, inklusive tillförlitlig bromsförmåga, förstklassig kolfiber, aerodynamik och överlägsen åkkvalitet.

Inbyggd teknik

Lättviktsram i 700 Series OCLV Carbon med den aerodynamiska KVF-rörformen (Kammtail Virtual Foil) samt inställbar IsoSpeed i överröret som slätar ut ojämnheter i vägbanan, KVF-gaffel för skivbroms helt i kolfiber, 12 mm genomgående axlar, ställbar styre/styrstam-kombo av aerotyp, 2×11 elektronisk Shimano Dura-Ace Di2-drivlina, Bontrager Aeolus XXX 6 TLR-hjul i OCLV Carbon, fininställbar Madone-sadelmast samt Dura-Ace Flat Mount-skivbromsar.

Slutord

Hög kvalitet. El mejor. Le meilleur. Hur man än säger det är det lika sant. Madone SLR 9 Disc har tre eftersträvansvärda egenskaper: aerodynamik, låg vikt och åkkvalitet. Därtill är den rustad med komponenter som helt enkelt är … bäst.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!