TREK Madone SLR 9 Disc eTap 2020 – Musette

TREK Madone SLR 9 Disc eTap 2020

141 599 kr

Madone SLR 9 Disc eTap parar ihop aerodynamik och åkkvalite med smidgheten från SRAMs mest avancerade elektroniska drivlina RED eTap AXS. Det är den allra första trådlösa, elektroniska komponentgruppen med en 12-delad kassett. Sitt upp och upplev den snabbaste och smartaste växlingen någonsin.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha de allra bästa förutsättningar för hastighet och manövrering, och en cykel som är högteknologisk: vår förstklassiga Madone-ram och den allra bästa elektroniska drivlinan, den trådlösa 12-växlade SRAM RED eTap AXS som växlar med absolut precision.

Inbyggd teknik

En lättviktsram i 700 Series OCLV Carbon med den aerodynamiska KVF-rörformen (Kammtail Virtual Foil) samt inställbar IsoSpeed i överröret som slätar ut ojämnheter i vägbanan, KVF-gaffel helt i kolfiber, ställbar styre/styrstam av aerotyp, 2×12 SRAM RED eTap AXS trådlös elektronisk drivlina, Bontrager Aeolus XXX 6 TLR-hjul, en Madone sadelmast med fininställning samt RED hydrauliska Flat Mount-skivbromsar.

Slutord

Madone SLR 9 Disc eTap är byggd med vår allra snabbaste racerram, men det som verkligen skiljer den här modellen från resten är den helt trådlösa 12-växlade elektroniska drivlinan SRAM RED eTap AXS. Det är en vidareutvecklad eTap som är smidigare och intuitivare, och du kan justera varje inställning efter eget tycke med AXS-appen.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!