TREK Procaliber 6 2020 – Musette

TREK Procaliber 6 2020

16 999 kr

Procaliber 6 är en snabbrullande XC-cykel och den mest prisvärda mountainbike-modellen med IsoSpeed – länkaget mellan överröret/sadelröret som ger ökad följsamhet på ojämna banor. IsoSpeed ger dig en unik och påtaglig fördel framför en traditionell hardtail. De tröttande stötarna från underlaget jämnas ut och du cyklar både mjukare och snabbare.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du gillar fart och även idén med en hardtail som har en teknisk ramdesign som tar udden av knaggliga stigar. Hastighet är det som du fokuserar på, men bekvämlighet är inte så dumt det heller.

Inbyggd teknik

Tålig och lätt ram i Alpha Platinum Aluminum med IsoSpeed, en kombinerad SRAM SX och NX Eagle 1×12-drivlina samt hydrauliska Shimano-skivbromsar. Dessutom Bontrager Kovee 28-håls TLR-hjul och en ställbar RockShox Judy Gold Air-gaffel med Motion Control-dämpare och Remote Lockout som gör att du kan låsa dämpningen utan att flytta händerna från styret.

Slutord

En lättviktsram för cross-country med avancerad IsoSpeed-teknik som inte går att hitta någon annanstans. Med en 1×12-drivlina, det stigutslätande IsoSpeed-länkaget och de kraftfulla hydrauliska skivbromsarna cyklar du snabbt och effektivt på Procaliber 6. Kvalitet och pris lär vara svårmatchat.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!