TREK Procaliber 9.5 2021 – Musette

TREK Procaliber 9.5 2021

21 499 kr

Procaliber 9.5 är en lätt hardtail i kolfiber med den unika fördelen av stigutslätande IsoSpeed-länkage. Den är den mest prisvärda kolfibermodellen i Procaliber-serien av MTB-cyklar, och den är konstruerad för att vara snabb och effektiv på singletrack med en Shimano Deore 1×12-drivlina med stort växelomfång, RockShox Judy SL-gaffel och vägvinnande 29-tumshjul.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du älskar att köra singletrack. Du har varit med i några XC-tävlingar, haft störtkul varje gång och vill vill börja tävla seriöst. Du vill har en cykel helt i kolfiber till ett överkomligt pris

Inbyggd teknik

En lätt och styv kolfiberram med stigutjämnande IsoSpeed, en 100 mm RockShox Judy SL-gaffel med Solo Air-fjädring och TurnKey-Lockout, en lättväxlad Shimano Deore 1×12-drivlina, kraftfulla hydrauliska Shimano-skivbromsar samt snabba Tubeless Ready 29-tumshjul.

Slutord

Procaliber 9.5 ger dig fördelarna hos en tävlingscykel i kolfiber med IsoSpeed till ett plånboksvänligt pris, med väl tilltagna tekniska specifikationer där det verkligen märks.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!