TREK Procaliber 9.6 2020 – Musette

TREK Procaliber 9.6 2020

21 999 kr

Procaliber 9.6 är en lätt hardtail i kolfiber med den unika fördelen av stigutslätande IsoSpeed-länkage. Det är den mest prisvärda kolfibermodellen i mountainbike-serien Procaliber och den är byggd för snabb och effektiv singletrack, med ram i OCLV Mountain Carbon, 12-växlad Shimano XT/SLX-drivlina med stort växelområde och RockShox Recon Gold-gaffel.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du är lite mer än en vanlig stigcyklist. Du cyklar långa kilometrar i terrängen, ställer upp i tävlingar och söker prestandafördelar genom en lätt XC-cykel i kolfiber med IsoSpeed.

Inbyggd teknik

Lätt och styv ram i OCLV Mountain Carbon med den unika fördelen av vår stigutslätande IsoSpeed, RockShox Recon Gold-gaffel med 100 mm slaglängd, Motion Control-dämpare och Remote Lockout så att du kan låsa gaffeln utan att släppa händerna från styret, tillförlitlig XT/SLX 1×12-drivlina, kraftfulla hydrauliska Shimano-bromsar samt Bontrager Kovee TLR-fälgar med Bontrager XR2 Team Issue TLR-däck.

Slutord

När det handlar om hastighet och effektivitet gör kolfiber stor skillnad. Med Procaliber 9.6 får du uppleva fördelarna med en tävlingscykel i kolfiber utrustad med IsoSpeed, och dessutom till ett överkomligt pris. Du får gedigen teknik där det har verklig betydelse och det är enkelt att göra komponentuppgraderingar framöver.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!