TREK Procaliber 9.7 2020 – Musette

TREK Procaliber 9.7 2020

27 999 kr

Procaliber 9.7 är en tävlingsklar XC-hardtail. I standardutrustningen ingår SRAM NX Eagle 1×12-drivlina, ram i OCLV Mountain Carbon med stigutslätande IsoSpeed-länkage, kolfiberhjul och dämpad RockShox Reba RL-gaffel. Du rullar över rötter och stenar snabbt och smidigt under dina mest krävande mountainbike-rundor.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du är en veteran i cykelterrängen och ett välkänt ansikte på de lokala XC-tävlingarna. Du söker ständigt efter nya utmaningar och snabbare linjer. Du är redo att ta klivet från din gamla XC-cykel till en kolfiberram och prestandaspec.

Inbyggd teknik

Ram i OCLV Mountain Carbon med den unika fördelen av vår stigutslätande IsoSpeed, Bontrager Kovee Elite 23 TLR-hjul i kolfiber, SRAM NX Eagle 1×12-drivlina, Truvativ Stylo 6k Eagle-vevparti, sadelstolpe i kolfiber och lätt RockShox Reba RL-gaffel med Motion Control-dämpare och Remote Lockout.

Slutord

Ta den här cykeln till vilken tävling som helst, med sin standardspec, och du står dig i konkurrensen med de allra bästa hardtail-cyklarna. Den är byggd för hastighet och effektivitet med förstklassig prestandaspec och en IsoSpeed-ram i kolfiber. Om du vill regera på de lokala tävlingarna och tillryggalägga ett imponerande antal kilometer är Procaliber 9.7 ett utmärkt val.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!