TREK Procaliber 9.7 2021 – Musette

TREK Procaliber 9.7 2021

33 999 kr

Procaliber 9.7 är en XC-hardtail som är byggd för blixtrande hastigheter i varje tävling. Kolfiberramens IsoSpeed-länkage gör att du känner dig starkare längre, och de lättare komponenterna gör att du kvickt kan pila uppför klättringarna och kriga på när underlaget planar ut.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du är rutinerad i cykelterrängen och ett välkänt ansikte på de lokala XC-tävlingarna. Du vill ha uppgraderade komponenter som gör dig snabbare, som lättare kolfiberhjul och en drivlina med större växelomfång som skonar benen under de brantaste klättringarna.

Inbyggd teknik

En lätt och styv kolfiberram med stigutjämnande IsoSpeed, en lättare RockShox Reba RL-gaffel med Solo Air-fjädring, Motion Control-dämpare och Remote Lockout, en SRAM GX Eagle-drivlina med extra stort växelomfång, hydrauliska skivbromsar, snabba Bontrager Kovee Elite 23-kolfiberhjul på 29 tum samt en sadelstolpe i kolfiber.

Slutord

En fantastisk cykel för seriösa tävlingscyklister. Den uppgraderade gaffeln och kolfiberhjulen ger en betydligt lättare cykel och snabbare cykling.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!