TREK Procaliber 9.8 2021 – Musette

TREK Procaliber 9.8 2021

40 999 kr

Procaliber 9.8 är seriens mästare. Den är en XC-hardtail tillverkad för cyklister som tävlar för att vinna, med en kolfiberram med IsoSpeed som absorberar vibrationerna från stigarna utan att kompromissa med effektiviteten, en lätt FOX-gaffel för att snabbt ta dig igenom tekniska nedförsbackar samt en smidig Shimano XT-drivlina.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du jagar topplaceringen på prispallen, och du vill ha en svindlande snabb hoj som är konstruerad helt och hållet för att ta dig dit.

Inbyggd teknik

En lätt och snabb kolfiberram med stigutjämnande IsoSpeed, en lätt FOX Step-Cast-gaffel med Remote Lockout, en extremt lättväxlad Shimano XT-drivlina med extra styvt vevparti i kolfiber, matchande styre och sadelstolpe i kolfiber och extra breda, extra snabba Bontrager Kovee Elite 30-kolfiberhjul med ett Rapid Drive-nav som ger dig omedelbar acceleration direkt från startlinjen.

Slutord

Varje del av den här cykeln är byggd för att flyga fram, från den styva men följsamma kolfiberramen med IsoSpeed till de lätta, högpresterande komponenterna. Den är hardtail-cykeln alla XC-tävlingscyklisters drömmar.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!