Musetteride – Musette

Musetteride

Tre gånger i veckan håller vi i rides. Landsväg, Mountainbike, Gravel och Cykelcross beroende på säsong.

Gå gärna med i Musetteride på Facebook för uppdateringar eller för att hitta nya cykelvänner.

Musetteride Landsväg

Landsvägscykling i grupp. Från nybörjare till elit. Här lär du dig att cykla på landsvägscykel i grupp, på ett säkert och roligt vis. Det är fullkomligt gratis och alla är välkomna, men vi vill att ni känner er säkra på cykeln och har någon form av grundkondition. Viktigast är att visa respekt för varandra och följa ledarnas anvisningar. Säkerheten kommer först.

När: Varje tisdag 17.30
Var: Samling på Musette
Hur: Landsvägscykling i grupp för alla

Musetteride Mountainbike

Vi cyklar oftast på någon av banorna runt Malmö, ofta på Regnbågsbanan med då och då tar vi utflykter till t.ex. Genarp, Höör eller Vallåsen. Vi kör lugnt med några fartlekar på utvalda partier, ibland tränar vi på något speciellt parti eller kör full gas ett helt varv. Det är fullkomligt gratis och alla är välkomna, men vi vill att ni känner er säkra på cykeln och har någon form av grundkondition.

Tillfälligt på paus

Morgonchock

Här får du chansen att köra ifrån folk utan dåligt samvete. Morgonchock är ett gentlemannarace där alla kör så hårt vi kan utan att vänta på varandra. Av säkerhetsskäl är endast landsvägscyklar tillåtna. Efteråt återsamlas vi på Musette för att äta frukost tillsammans.

När: Varje fredag 06.00
Var: Samling på Musette
Hur: Landsvägscykling så hårt du kan