Laddar Evenemang

Evenemang i december 16, 2018

Evenemang Search and Views Navigation

Hitta Evenemang

Evenemang Views Navigation

Evenemang Search

10:00 f m

Musettecross Ludvigsborg, Hörby

december 16 @ 10:00 f m - 1:00 e m
Ludvigsborg, Hörby
$100

Musettecross i Hörby. Plats: Häggenäs – Ludvigsborg, Hörby. Sista anmälningsdag 12/12. (Efteranmälan +50:-) Tre starter Första starten 10:00, Barn. Är för barn. En mindre bana där det såklart inte kostar något och vuxna får cykla/springa med och heja på! Start: 10.00 Racetid: 20 minuter Anmälningsavgift: Gratis! Andra starten 11:00, Heat 1. Race utan tidtagning, är tänkt […]

Mer information »
+ Exportera evenemang

Musetteride

Landsvägscykling i grupp. Från nybörjare till elit. Här lär du dig att cykla på landsvägscykel i grupp, på ett säkert och roligt vis. Det är fullkomligt gratis och alla är välkomna, men vi vill att ni känner er säkra på cykeln och har någon form av grundkondition. Viktigast är att visa respekt för varandra och följa ledarnas anvisningar. Säkerheten kommer först. Det här kommer bli en bra säsong!

När: Varje tisdag 17.30
Var: Samling på Musette
Hur: Landsvägscykling i grupp för alla

Musette Dirt Crit

MTB för alla! För det mesta rullar vi ut till Regnbågsbanan vid brofästet där vi oftast kör ett lugnt varv där alla kan hänga med, sedan gör vi någon form av fartlek på ett utvalt parti av banan.

Varje Dirt Crit innehåller ett litet Race i någon form. Det kan vara en varvbana, en sprint eller i stort sett vad som helst. Den som kommer får se.
Här finns resultatlistan.

När: Varje torsdag 17.30
Var: Samling på Musette
Hur: Mountainbike för alla

Morgonchock

Här får du chansen att köra ifrån folk utan dåligt samvete. Morgonchock är ett gentlemannarace där alla kör så hårt vi kan utan att vänta på varandra. Av säkerhetsskäl är endast landsvägscyklar tillåtna. Efteråt återsamlas vi på Musette för att äta frukost tillsammans.

När: Varje fredag 06.00
Var: Samling på Musette (sedan ut mot IKEA och vänster mot Lockarp. Varvet går till Arrie och Hököpinge och tillbaks till rondellen där vi startade.) Vi ses igen på Musette.
Hur: Landsvägscykling så hårt du kan