Evenemang arkiv – Musette
Laddar Evenemang

Evenemang i januari 22, 2020

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

Hela dagen

Musette Cykelläger – Gran Canaria

januari 18 - januari 26
9.500:-

Fly vinterns mörker och kyla här hemma. Tillbringa istället 8 soliga dagar i bergen med oss, på Gran Canaria. Vad: Cykelläger Var: Puerto Rico, Gran Canaria Hur: Landsvägcykel Datum: 18 januari – 26 januari 2020 Pris: 9.500kr

Mer information »
+ Exportera evenemang

Musetteride Landsväg Vinteruppehåll

Landsvägscykling i grupp. Från nybörjare till elit. Här lär du dig att cykla på landsvägscykel i grupp, på ett säkert och roligt vis. Det är fullkomligt gratis och alla är välkomna, men vi vill att ni känner er säkra på cykeln och har någon form av grundkondition. Viktigast är att visa respekt för varandra och följa ledarnas anvisningar. Säkerheten kommer först. Det här kommer bli en bra säsong!

När: Varje tisdag 17.30
Var: Samling på Musette
Hur: Landsvägscykling i grupp för alla

Musetteride Cykelcross

CX för alla! För det mesta rullar vi ut till Kroksbäck eller Sibbarp där vi oftast kör ett lugnt varv där alla kan hänga med, sedan gör vi någon form av fartlek eller teknikträning på ett utvalt parti av banan.

När: Varje torsdag 17.30
Var: Samling på Musette
Hur: Cykelcross för alla

Morgonchock Vinteruppehåll

Här får du chansen att köra ifrån folk utan dåligt samvete. Morgonchock är ett gentlemannarace där alla kör så hårt vi kan utan att vänta på varandra. Av säkerhetsskäl är endast landsvägscyklar tillåtna. Efteråt återsamlas vi på Musette för att äta frukost tillsammans.

När: Varje fredag 06.00
Var: Samling på Musette (sedan ut mot IKEA och vänster mot Lockarp. Varvet går till Arrie och Hököpinge och tillbaks till rondellen där vi startade.) Vi ses igen på Musette.
Hur: Landsvägscykling så hårt du kan